top of page

Veerle Hollevoet

Veerle is een levendige dame met dankbaarheid, liefde en het nu in het geheugen van het hart. 

Al 20 jaar zingt ze Mantra en Kirtan en ontdekte ze zo de weg naar Bhakti yoga.

Ze volgde les in de stedelijke academie voor muziek, woord en dansen zong in musicals bij Jeugdtheater Ondersteboven. Ze volgde verschillende Bhakti workshops and retreats onder andere bij Jai Uttal, Tina Malia, Sivani Mata Francis, Gaura Vani Buchwald, Lulu en Mischka,… Ze zong en speelde in verschillende bands toen ze jong was en zingt ze reeds acht jaar Mantra en Kirtan in yoga-studio’s en geeft workshops in België en daarbuiten.

De laatste jaren kwam ook de Thaise Yoga Massage meer en meer in haar wereld. Ze volgde reeds succesvol verschillende workshops en trainde onder meer bij Siawash Peyman, Marec Gabor en Thierry Bienfaissant. Ze behaalde de certificaten Authentic Traditional Thai Yoga Massage, Intuitive Journey to Thai Massage, Anathai Breathing and Therapeutic Thai Yoga Massage, certified by the International Society of Traditional Thai Yoga Massage ‘ Sunshine House’. Ze engageert zich in de Thaise yoga school in Brussel.

Ze volgde ook een Teacher Training Yin Yoga bij Mirjam Wagner. Volgde de Veronica Sherborn methode dat resulteert in leuke Ouder-kind yoga. Er is maandelijks een vaste Bhakti-les of je ziet haar muzikale begeleiding geven in de Prana Yoga studio te Onze Lieve Vrouw Waver bij Karen Van Langendonck.

Ze verdiept zich in de kunst van Meditatie onder begeleiding van

Vamedeva Sage~Igor Kufayef.  

De kunst van yoga beoefenen in het leven, het zingen in overgave, het pad van Thai Yoga Massage en de meditaties begeleiden haar bij elke stap in het proces van het leven.

Onder het motto “You can join in, choose for love, the power of oneness, Om “, masseert en zingt ze met vreugde en open hart, én met de uitnodiging om deel te nemen.

Laat je adem je leraar zijn, kom dicht bij jezelf.

bottom of page